Monday, 13 April 2015

Serabut

assalamualaikum

nek tengah serabut ni..nak kena cari rumah sewa..nak masuk bulan 5 ni jugak..

just in case korang ade contact untuk mane mane rumah sewa untuk kawasan di bukit katil, bukit beruang ke, atau ttu ke...roger lah nek..

sekarang ni nek nak cari sudut sudut terpencil dalam rumah..nak nangis pepuas.

sel sel otak tengah nak kemaskini apebenda yang tengah jadi ni sebenarnya.

2 comments:

  1. Rumah Sewa ke bilik sewa nek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dapat bilik muat 3 orang ok je..tapi kalau dapat rumah lagi better..

      Delete